Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Administratief Uitzendbureau

Tijdelijke of vaste krachten nodig voor administratieve klussen?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkwijze Administratief Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte voor het aantal medewerkers vast.. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Administratieve Pool

Om als Administratief Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van administratieve medewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 800 parttime en/of fulltime medewerkers.

Wij verzorgen o.a.:

- administratieve medewerkers
- data-entry medewerkers
- receptioniste
- telefoniste
- archiefmedewerker
- secretaresse
- postkamer medewerkers
- management assistent
- medewerker tekstverkwerker
- financieel administratief medewerker
- notulist
- medewerker customer service/care
- front office medewerker

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal en ervaring in de branche is een minimum vereiste. Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem van uw bedrijf (en uw klanten).

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geinformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- de veiligheidsvoorschriften;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden etc;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen.

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de correcte afhandeling van de lonen en eventuele onkosten.